26.5.2013...

29.05.2013 22:42

26.5.2013...

 

Ľudia, kupujte rádia, kupujte televízory, FK Plavnica bude hrať 4 ligu :).

....26.5.2013...deň kedy sa prepísala história nášho klubu, najväčší úspech v histórii 62 rokov, úspech odhodlania a tvrdej práce.

Keby som mohol, a vlastne keby sa dalo, tak si týždeň predtým stavím aspoň 100 eury na našich, že v N. Hrušove to bude o našom koncerte, a Raslavice na výzvu zahodia hodenú rukavicu..., ale to náš stávkarský systém nepovoľuje tak som sa uspokojil s výzvou tu na nete, a vyšlo to :).

Plavnica nezanechala v N. Hrušove kameň na kameni a spečatila tak svoj postup medzi vysnívanú 4 ligovú konkurenciu. Plavnica si budúci ročník zahrá o súťaž vyššie. Súťaž kde budeme čeliť týmom zvučnejších  mien slovenského futbalu ... Sabinov, Svit, Stropkov, Haniska, Barca...staré známe Vysoké Tatry...Michalovce B...a v neposlednom rade, ja osobne dúfam aj v Starú Ľubovňu, ktorej budem držať palce do posledného možného kola a dúfať v nastavujúci ročník v najväčšie derby všetkých čias v našom okrese :) ....ale je tu aj zostupujúci z 3.ligy, ktorý ešte nie je známy a jeho meno môže byť taktiež silnejšie, ako napríklad Trebišov, Humenné, Vranov nad Topľou, S.N.Ves alebo 1.FC Tatran Prešov juniori... pokiaľ sa nemýlim, keďže to mam od sledované iba zbežne...

Ak by sme sa, aj keď u nie skončeného ročníka, zapozerali do priebehu našej súťaže, ako nezávislý a neutrálny divák, tak asi ťažko by sme mohli hľadať iný klub, ktorý by si zaslúžil postup ako tým z obce Plavnice. Šnúra nepriestrelnosti, ktorá sa ťahala v jeseni je nevídaná, a dlho neprekonateľná(aspoň čo sa našej ligy týka). 15 zápasov nedostať gól síce v našej úrovni ligy znie takmer normálne, ale veru dlhé roky sa niečo podobné nestalo...

Veľký paradox tohto ročníka je, že kým brankár Beňo nedostával góly, a dosahoval k rekordu svojho idola V. d. Sar ... bol to práve on kto spečatil postup....nie práve čistým kontom, ale naopak...spečatil náš postup posledným klincom do „rakvy“ N. Hrušova, a tým netušiac podčiarkol najúspešnejší ročník nášho klubu.., nech sa také veci stanu aj v budúcej sezóne... :)

Tak máme pred sebou ešte 3 súťažne kola, a nám neostáva nič iné ako z radosti a s plnej chuti našim futbalistom poďakovať...a ako inak ako veľkým potleskom...možno skandovaním...podľa chuti...veď takýto úspech sa nerodí každý deň...každý rok...a možno je tento rok náš posledný -úspešný.... ale ta kde ...ja v také neverím :).

Gólom zdar.... Junho

 

Ps: starší žiaci vyhrali 13:0 ...radosť čítať :)