Chuť po víťazstve nechýbala Plavničanom ani Čirčanom

21.09.2010 00:41

Piatoligisti Plavnice a Čirča majú za sebou úspešný víkend, keď pred zrakmi svojich priaznivcov nezaváhali a naplno zabodovali.

STARÁ ĽUBOVŇA. Plavničania nastúpili do duelu s jednoznačným zámerom postarať sa o reparát po z ich pohľadu nespravodlivej prehre v Uzovciach. Miklušovčania, ktorí okupujú dno tabuľky, mali byť pre nich určite ľahším sústom, čo sa nakoniec aj potvrdilo.

Pavlišin: Víťazstvo sa nerodilo ľahko

Zverenci kouča Ľubomíra Jacka mali celé stretnutie jasne pod kontrolou. Skúsené mužstvo hrá v každom stretnutí s chuťou a futbalom sa zabáva. To nám potvrdil aj harcovník a asistent trénera Rastislav Pavlišin.

"Súper svoju kožu nechcel predať lacno. Musím uznať, že naše víťazstvo sa nerodilo vôbec ľahko a veľký vplyv na vývoj zápasu mal až náš vedúci gól. Aj keď sa hostia snažili ešte do prestávky o vyrovnanie, to sa im našťastie nepodarilo. Po zmene strán sme už hru mali jasne pod kontrolou a hrali uvoľnene pre zábavu. Som rád, že z každého zápasu máme radosť a vytvorili sme vynikajúci jednoliaty kolektív, zložený prevažne z vekovo starších a futbalovo skúsených hráčov. Neustále ideme od zápasu k zápasu a musím podotknúť, že ani jedného zo súperov nepodceníme. Taktiež to bude aj v nasledujúcom stretnutí na pôde nováčika z Malcova, odkiaľ určite nebudeme chcieť odísť naprázdno. Veľmi bude záležať aj na tom, čo súper na nás vymyslí a ako sa my s tým dokážeme vyrovnať. Na toto stretnutie sa však už teraz všetci veľmi tešíme."



Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/5557594/chut-po-vitazstve-nechybala-plavnicanom-ani-circanom.html#ixzz10723i4K6