„Kanár alias zakliatie našej brány stále úspešne“

18.09.2012 14:28

 

„Kanár alias zakliatie našej brány stále úspešne“

Hracie kolo číslo 9 prinieslo pre 380 divákov 6 gólov, 1 žltú a 0- na našu radosť inkasovaných gólov.

Zhodnotiť to, načo sme sa spoza zábradlia mohli pozerať je jednou vetou futbalové divadlo. Prevaha, počas celého zápasu, krásne akcie, ešte krajšie góly(viď gól číslo 1 :D).

 Ako líder súťaže sme pred týmto kolom mali náskok sľubných dvoch  bodov, pomerne málo strelených gólov, čo sme po tomto zápase samozrejme napravili. Nebudem tu opisovať každý strelený gól, pre zhliadnutie  som sem vložil video. Veď posúďte sami, či to nebolo ako v divadle . Ak sa spomenie pomerne málo videný fakt že Plavnica neinkasovala už dlhých 9 zápasov, čiže 810 minút, osobne som dosť nervózny z toho či to dotiahneme na 1000-cku :D. To bude nervozity ak náhodou v budúcom kole dostaneme gól z prvej strely :). Ale ako všetci vieme tak niet pochýb o tom že naši by to len tak nenechali a budú drieť, aby to otočili. Tento fakt je aj ukazovateľom skvelej obrany, ale hlavne v bráne máme brankárov, ktorý majú na tom  najväčšiu zásluhu.

Pozíciu lídra sme si udržali a aj po najbližšom kole udržíme, keďže na aspoň moje prekvapenie vyhral MFK Kežmarok s Ajaxom Pakostov 3:1(1 penalta musí byť :D). Takže náskok 5-tich bodov je veľmi, veľmi sľubný po odohratí 9 kôl, ale všetci pevne veríme že našim budeme môcť zatlieskať po každom odohratom zápase ako tomu bolo doteraz.

 

Junho YNWA 

Diskusná téma: „Kanár alias zakliatie našej brány stále úspešne“

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok