„Netreba maľovať čerta na scenu“

24.05.2013 12:24

 

„Netreba maľovať čerta na scenu“

 

Ospravedlňujem dlhšiu absenciu, keďže sa mi od 15. februára „trošku“ pozmenil rebríček hodnôt :).

Ale k futbalu....,

no stalo sa toho mnoho...a začať sa patrí na začiatku. Štart do jarnej odvety vyšiel Plavnici nad očakávania, ako pribúdalo zápasov, tak pribúdali body a Plavnica zrazu bola tam kde si to všetci predstavujeme....zo 7 bodov bolo rázom 15... kým nám doprial los a priazeň počasia zápasy na domácej scéne, naši konkurenti bojovali na ihriskách súperov. Kým my sme doma ťahali šnúru neporaziteľnosti ďalej, oni strácali body.

Ale to by nebol los aby nám nedoprial porciu vonkajších zápasov, a nášmu hlavnému bodovému nepriateľovi zápasy domáce, a tu sa to začalo všetko pekne meniť.

Prišli naše ďalšie zakopnutia, aj keď ja to tak tragicky neberiem, a tichý súper z Raslavíc sa na nás dotiahol na rozdiel ôsmich bodov. Nenápadný a tichý klub, ktorý po jeseni okupoval 9-tú priečku, ťahá niečo podobne ako tomu bolo u nás na jeseň, a stratu 15 bodov stiahli na 8. No bol to zlomový zápas sezóny práve v Raslaviciach, ale čo už. „Netreba maľovať čerta na scenu“, veď keby nám niekto povedal, že náš FK bude mať 4 kola pred koncom súťaže náskok 8 bodov, a z toho hrať 2 domáce zápasy a 2 von(u posledného V. Šariša a predposledného N. Hrušova), tak to by každý bral a z úsmevom išiel dokopať vytúžený postup medzi 4-ligovú enklávu :).

Matematika vraví jasne, a veru vraví to, že z posledných zápasov musíme vyhrať 2 ak sa nechceme pozerať ako to dopadlo u nášho prenasledovateľa. Ale rôzne varianty sa vykombinovať dajú stále, a jedná pre Plavnický Družstevník vraví toto: ...v Nedeľu 26.05.2013 o 17:00 h, kde budeme hrať v Nižnom Hrušove a ak prinesieme 3 body, a ak Raslavice nechajú všetky body v Zámutove...... tak duše odsúdencov sa vzbúria a tí ktorým sme všetci verili, to dokázali..!!!

Ale nebuďme vypočítaví, treba byť trpezlivý a s poctivosťou to dotiahnuť do zaslúženého konca. Ale v nedeľu bude jednoznačne celá Plavnica držať palce Zámutovu. A samozrejme našim :).

 

 

S pozdravom Junho, gólom zdar ....

Ps: musím utekať, lebo malý plače :)