Plavnica a Čirč oskalpovali s čistým štítom silných protivníkov

07.10.2010 00:36

Piatoligové tímy Plavnica s Čirčom majú za sebou úspešný víkend, keď sa obom podarilo naplno bodovať a navyše udržať si nepriestrelnosť v zadných radoch. Ich víťazstvá mali o to lepšiu príchuť, že zdolali dosť silných súperov z vrchnej polovice tabuľky.


PLAVNICA/ČIRČ. Po zaváhaní v Malcove sa vo výbornom svetle predstavil líder z Plavnice, ktorý si hravo poradil so Spišským Bystrým rozdielom triedy. Výkonom zároveň výrazne potešil aj svojich stálych priaznivcov, ktorých tým aj najlepším spôsobom pozval na ďalšie domáce stretnutie už túto nedeľu proti Gaboltovu.

Tréner Jacko netajil veľkú spokojnosť

Z hladkého víťazstva bol po stretnutí nadšený aj tréner Ľubomír Jacko, ktorého potešilo, že jeho hráči urobili všetko pre dosiahnutie reparátu po zaváhaní v Malcove. "Naše víťazstvo považujem za plne zaslúžené, pretože moji zverenci splnili stanovené úlohy. 'Kubašanov' sme prakticky nepustili do vážnejšej gólovej príležitosti a kombinačnou hrou im neustále zatápali v defenzívnej činnosti. Teší ma, že hráči preukázali omnoho väčšiu chuť po víťazstve ako v predošlom dueli a na ihrisku odovzdali maximum. V stretnutí sa navyše znova preukázal vynikajúci tímový duch, ktorý je častokrát rozhodujúcim faktorom konečného výsledku. Pevne verím, že týmto úspechom, vďaka ktorému sme odčinili spomínanú prehru, sa dokážeme nabudiť na ďalšie domáce stretnutie, aby sme v ňom udržali domácu neporaziteľnosť."



Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/5578649/plavnica-a-circ-oskalpovali-s-cistym-stitom-silnych-protivnikov.html#ixzz11cYvaClb