Plavnica aj rezerva SL vyšli naprázdno

04.05.2010 21:34

 

Po úspešných minulotýždňových dueloch vyšli tentoraz staroľubovnianski piatoligisti bodovo naprázdno, pričom potvrdili, že na ihriskách súperov zvyknú mať niekedy cestu k zisku bodov príliš zarúbanú. V oboch prípadoch sa pod ich prehry podpísali hrubé chyby, ktoré súperi výborne využili.

STARÁ ĽUBOVŇA. Staroľubovnianska rezerva cestovala na pôdu tabuľkového suseda do Levoče. V obojstranne vyrovnanom stretnutí aj s oklieštenou zostavou držala veľmi nádejnú deľbu bodov až hodinu hry, no napokon predsa len odišla domov naprázdno.

Kouč rezervy zobral prehru športovo

Kormidelník tímu Marián Jarabinský aj napriek prehre bol s predvedenou hrou spokojný a výsledok zobral športovo. "Nemusíme sa vôbec hanbiť. Chlapci bojovali celých 90 minút, no doplatili na jednu hrubú chybu v obrane, ktorá rozhodla napokon aj o výsledku. Každé stretnutie na súperovej pôde je pre naše vekovo mladé mužstvo ťažké a špecifické z tohto pohľadu, že niekedy dokáže byť ovplyvnené aj výkonmi rozhodcov. Treba však uznať, že vonku hráme o čosi bojazlivejšie a v dôležitých momentoch doplácame aj na neskúsenosť hráčov. Treba však poznamenať, že naším hlavným cieľom je stále predvádzať atraktívny futbal bez ohľadu na postavenie v tabuľke. Pevne verím, že v nasledujúcich zápasoch sa nám konečne aj na ihriskách súperov podarí presadiť vo finálnej fáze a z minima šancí, ktoré si dokážeme vytvoriť, niečo vyťažíme."

Tréner Plavnice bol sklamaný

Plavničania cestovali do Miklušoviec, kde zaostali za očakávaním a bodovo vyšli tentoraz naprázdno. Tréner Ján Servický bol po nepresvedčivom výkone svojho mužstva výrazne sklamaný. "Po predchádzajúcich úspešných zápasoch prišlo v tomto stretnutí na naše mužstvo akési bolenie brucha. Moji zverenci sklamali takmer vo všetkých činnostiach, čo sa v konečnom dôsledku podpísalo aj na konečnom nepriaznivom výsledku. Treba však podotknúť, že súper bol z niektorých hľadísk zdolateľný, ale keď sa vo finálnej fáze nedokážete presadiť, bodového zisku sa dočkať nemôžete. Pevne verím, že hráči si toto zakolísanie plne uvedomia a v nastávajúcich dueloch sa postarajú o reparát."


Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/5357937/plavnica-aj-rezerva-vysli-naprazdno.html#ixzz0nSkKP05L