Plavnica dalším krokom k záchrane

14.04.2010 10:40

Plavničania kanonádou urobili krok k záchrane

Cez víkend odohrali staroľubovnianski piatoligisti svoje zápasy na domácej pôde a k spokojnosti všetkých nenechali nič na náhodu.

Plavnica - Štrba 6:0 (1:0), G: Matej 2, Jendruš 2, Ján Pavlišin (11m), Jacko, ŽK: Joz. Pavlišin - Giblák, Lajčák, D: 200, R: Mano.

K výnimočnému výkonu sa vytiahli na jar stále sa zlepšujúci Plavničania, ktorí súpera zo Štrby vôbec nešetrili a odprevadili ho domov s poltuctovom nádielkou gólov. Navyše im k tomu stačila smrtiaca desaťminútovka v úvode druhého polčasu, počas ktorej sa im podarilo vsietiť až päť presných zásahov. Toto výrazné víťazstvo bolo zároveň aj skvelým reparátom na štvorgólovú prehru pred týždňom na pôde vedúcich Kendíc. Veľkým pozitívom kvalitne zloženého tímu pod vedením kouča Jána Servického je to, že v odvetnej časti dokáže byť viac než vyrovnaným súperom aj tímom z hornej polovici tabuľky a dosahuje s nimi skvelé výsledky. Vďaka nim sa Plavnica odpútala zo samého dna tabuľky a jej cesta do pokojných vôd je čoraz reálnejšia.

Po skvelom výkone svojho tímu bol po zápase spokojný aj kormidelník mužstva Ján Servický. "Moji zverenci pristúpili k stretnutiu veľmi zodpovedne a boli aktívni vo všetkých činnostiach. Zlepšil sa nám hlavne pohyb, presnosť prihrávok, ale aj zakončenie, z čoho pramenil aj poltucet pekných gólov. Pochvala patrí celému kolektívu, nielen jednotlivcom, pretože na ihrisku pôsobili ako jednoliaty zohraný tím. Teší ma, že zo zápasu na zápas sa čoraz viac kryštalizuje sila kolektívu, čo sa potvrdzuje výsledkovo hlavne v domácich súbojoch s náročnými súpermi. Pevne verím, že v nastúpenom trende budeme pokračovať čo najdlhšie a forma chlapcom neodíde."


Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/5325708/plavnicania-kanonadou-urobili-krok-k-zachrane.html#ixzz0l3u5DWv0