Plavnica hrať nemohla

18.05.2010 22:02

Chladné a upršané počasie neumožnilo počas víkendu na východnom Slovensku neodohranie niekoľkých duelov v jednotlivých súťažiach. Jedným z nich bol aj súboj piatoligovej Plavnice, ktorá svoje stretnutie v Šibe odložila (26.05.2010-streda). Preto z piatoligistov v okrese Stará Ľubovňa hrala len rezerva Starej Ľubovne, ktorá na podtatranské derby vycestovala do Štrby.

STARÁ ĽUBOVŇA. Rezerva goralov síce podala v Štrbe odhodlaný a bojovný výkon, predsa len napokon neuspela a domov odišla naprázdno. Treba však poznamenať, že aj v tomto meraní síl mal veľký vplyv na hru náročný terén, na ktorom sa po celý čas viac bojovalo, ako hralo.

Tréner bol spokojný iba s výkonom

Po súboji preto odchádzal so zmiešanými pocitmi aj kouč rezervy Marián Jarabinský. "Musím poznamenať, že na doslova neregulárnom teréne sa prevažne viac bojovalo, ako hralo. V ťažkých zápasových podmienkach prejavenú snahu mojim zverencom uprieť nemožno, no, bohužiaľ, zúročiť ju nedokázali. Z toho možno usúdiť, že s predvedeným výkonom, aj keď konečný výsledok nebol pre nás priaznivý, zavládla spokojnosť. Som presvedčený, že vzhľadom na celkový priebeh duelu sme si deľbu bodov určite zaslúžili. Pevne však verím, že v nasledujúcich zápasoch sa nám podarí dostať medzi hráčov viac hernej pohody, aby nadobudli potrebnú istotu a sebadôveru. Už v najbližšom meraní síl proti tabuľkovému susedovi, ktorým sú strelecky disponované Šarišské Dravce, by sme boli veľmi radi, keby sa nám podarilo zabodovať naplno."


Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/5379988/rezerva-vysla-naprazdno-plavnica-hrat-nemohla.html#ixzz0ob1eoYIg