10.kolo-okresná súťaž

01.10.2009 21:58

Tabuľka I. triedy OFZ Stará Ľubovňa na čele aj na konci bez zmien

Druhá tretina jesennej časti I. triedy OFZ Stará Ľubovňa priniesla vzácnu vyrovnanosť v súťaži.

M. Lipník - Plavnica B 13:2 (7:0)

V súboji prvého s posledným nebolo hneď od začiatku pochýb o tom, že stretnutie sa bude vyvíjať jednoznačne v prospech favorita. Ten už po úvodnej štvrťhodine viedol rozdielom triedy. S pribúdajúcimi minútami Lipníčania neustále stupňovali ofenzívny tlak. Do konca prvej polovice sa gólovo presadili ešte trikrát Kačmarčík a Solotruk s Lipčákom po dvakrát.

Po obrátke boli domáci naďalej pri streleckej chuti a v 50. min. zvýšil ich gólostroj Gladiš. Až po tomto okamihu sa dokázali presadiť aj hostia, ktorí znížili Kasenčákom. Onedlho nato však vlastencom Vreseloviča poslali Plavničania domácich k vytúženej desiatke, ktorú po prihrávke Gladiša zaznamenal Solotruk. Domáci v záverečnej štvrthodine dvoma gólmi Kačmarčíka a jedným Lipčáka uzavreli z ich strany rekordný gólový účet. Záverečné slovo v dueli bohatom na góly mal v poslednej minúte z pokutového kopu Varga.

Góly: Kačmarčík 5, Solotruk a Lipčák po 3, Gladiš, Vreselovič (vlastný) - Kasenčák, Varga (z 11 m). Pred 120 divákmi rozhodoval Kontra.

zdroj-korzar