7.kolo-okresná súťaž

17.09.2009 17:57

V súboji neporazených sa zrodila remíza

V siedmom kole I. triedy ObFZ Stará Ľubovňa nechýbala vo vzájomných súbojoch na mokrých terénoch vzácna vyrovnanosť. Veď víťazstvo s vyšším rozdielom ako o gól videli diváci iba vo Vyšných Ružbachoch. Keďže aj Litmanová už spoznala svojho premožiteľa, na čele zostal osamotený Malý Lipník.

 

 

Plavnica B - Plaveč 1:2 (0:0)

Od úvodu hrali oba tímy pomerne opatrne a v ofenzíve boli prakticky neškodné. S pribúdajúcimi minútami zvýšili domáci útočnú aktivitu, ale v koncovke boli naďalej bezzubí. Plavčania sa stále do útoku príliš neponáhľali a pred pokutovým územím domácich boli bezzubí.

Polčasová prestávka obom prospela, tempo zápasu sa o niečo zrýchlilo a kolektívom sa častejšie podarilo dobýjať brány. V 55. minúte sa vyťažili hostia z minima maximum, keď po strate lopty domácich hráčov sa v trme-vrme pre brankárom presadil Jurov. Plavničania sa napriek nelichotivému stavu nevzdali a v 65. minúte sa im podarilo vyrovnať, keď po centri B. Rindoša sa odrazená lopta dostala k Varcholovi, ktorý umiestnenou prízemnou strelou k žrdi rozvlnil sieť hosťujúcej brány. Domáci mohli pridať aj druhý gól, ale Vira svoje samostatné nájazdy nedokázal zužitkovať. Blízko gólu bol aj Nagy, no z 5 metrov neumiestnil hlavou loptu do brány. V 80. minúte sa potvrdilo pravidlo nedáš - dostaneš, keď po podbehnutí domáceho brankára strelil víťazný gól Plavčanov opäť Jurov.

Góly: Varchola - M. Jurov 2. Pred 150 divákmi rozhodoval Furtkevič.

zdroj-korzar