III. liga: Zastavia Veľké Revištia rozbehnutú Sninu?

15.04.2017 10:00

Cez veľkonočné sviatky pokračuje III. liga Východ 21. kolom.

Cez veľkonočné sviatky pokračuje III. liga Východ 21. kolom. Úvod záverečnej tretiny súťaže môže roztrhnúť kvinteto „S“ tímov, ktoré sa momentálne nachádza v tabuľke vedľa seba. Od piateho po deviate miesto sú zoradení Svidník, Svit, Snina, Stropkov a Sabinov.

Do hry tentoraz nezasiahnu futbalisti Trebišova a Svitu.

 

VRANOV n/T – PLAVNICA

Hrá sa: v sobotu o 15.30 hod., prvý zápas 1:1

Náš pohľad: Plavnici svieti v kolónke jarných výsledkov prehra 0:5 z Opátskeho, ale taktiež štyri body z troch zápasov, čo nie je zlé vysvedčenie. Vranov doma inkasoval zatiaľ len päť gólov a až šesťkrát obišiel s čistým kontom. Práve v kvalitnej defenzíve bude spočívať cesta domácich za troma bodmi.

 

STROPKOV – V. OPÁTSKE

Hrá sa: v nedeľu o 16.00 hod., prvý zápas 1:2

Náš pohľad: Stropkov má za sebou výsledkovo dobre zvládnutú zimnú prípravu, ale v súťaži sa mu tento trend zatiaľ nedarí veľmi potvrdzovať. Po prehrách v Pušovciach a Plavnici má pred sebou tvrdý oriešok v podobe druhého tímu tabuľky. Vyrovnanosť súťaže nestavia ani jeden z tímov do pozície favorita, zavážiť môže domáce prostredie.

 

GIRALTOVCE – SVIDNÍK

Hrá sa: v nedeľu o 16.00 hod., prvý zápas 2:0

Náš pohľad: Okresné derby v sebe nesie veľký náboj. V priamom súboji sa stretávajú tabuľkoví susedia. Štvrté a piate mužstvo priebežného poradia delí jediný bod, domáci však odohrali o zápas menej. Giraltovce na jar v jednom prípade predviedli päťgólovú kanonádu a dvakrát strelecky mlčali. Akú tvár ukážu proti Svidníku?

 

V. REVIŠTIA – SNINA

Hrá sa: v nedeľu o 16.00 hod., prvý zápas 0:0

Náš pohľad: Oba tímy v predchádzajúcom kole naznačili víťazstvami vzostup formy, a tak vzájomný zápas sľubuje zaujímavú zápletku. Jesenný duel Sniny s Veľkými Revištiami góly nepriniesol, teraz to asi také chudobné predstavenie nebude. Diváci budú svedkami minimálne jedného presného zásahu.

 

BARD. N. VES – PREŠOV jun.

Hrá sa: v nedeľu o 16.00 hod., prvý zápas 2:5

Náš pohľad: Bardejovská Nová Ves by rada odčinila šesťgólový prídel zo Sniny, zatiaľ čo hráči prešovskej juniorky na jar stále nepoznajú príchuť víťazstva, hoci výsledky dosahujú mimoriadne tesné. Domáci si dajú na súpera pozor a nedopustia zopakovanie podobného scenára ako v jesennom vzájomnom zápase.

 

SABINOV – PUŠOVCE

Hrá sa: v nedeľu o 16.00 hod., prvý zápas 9:0

Náš pohľad: Na sabinovskú lavičku sa po vyše roku vrátil v pozícii trénera Jaroslav Galko, tamojší diváci si istotne ešte pamätajú jeho predchádzajúce úspešné účinkovanie pri mužstve. Domácim sa zajtra núka ideálna šanca na prvý jarný triumf. Pušovce po prekvapujúcich výsledkoch v Opátskom a so Stropkovom prehrali posledné dva zápasy so skóre 0:9.