Sezóna 2012/13 jeseň

06.11.2012 22:14

Sezóna 2012/13 jeseň

Prvá polovica  ročníka 2012/13 nám vyšla ako všetci vieme na výbornú. Zimný spánok FK Družstevník bude teda príjemný, s hrejivým pocitom 7 bodov, ktoré nás oddeľujú od nášho najbližšieho prenasledovateľa.

Začiatok sezóny bol síce ako to na prvý pohľad vyzerá celkom kŕčovitý, ale ako sa časom ukázalo, „mašina“ menom FK Družstevník Plavnica sa iba rozbiehala, a výsledky s ďalších kôl to iba preukázali. Výsledky 5:0 z vonku, 6:0 z domácej bitky práve z druhých Dlhým Klčovom, výsledky tipu                ctrl+c --ctrl+v     2:0 doma a vonku....to bola iba časť toho čoho sme sa vo futbale dokopali a my spoza zábradlia dokričali :).

To že sme sa dočkali toho že sme prepísali históriu klubu asi každý vie...hráme „iba“ ligu číslo 5, ale....ale jednoducho povedané v konkurencii klubov našej ligy sme dominovali jednoznačne, a šnúra 14-tich zápasov bez inkasovaného gólu je tým čím sa málo kto môže pochváliť. Ale aby to nevyzeralo všetko tak namyslene a povýšenecky, je samozrejme aj to čo by sa dalo vytknúť, ale na to tu nie som:).  Šnúru sme ukončili u mužstva zo samotného dna tabuľky, ale to je pravidlo padajúceho h...... hranola na stavbe :), že práve tam to malo prísť...a že to prišlo po „peknom výkone súpera“(11+3)... to vieme...ale je tu ešte jedno veľké ALE :)...

Jedna šnúra sa ešte neskončila, a ta je, že sme v tejto sezóne ešte neinkasovali doma. Doma sme ešte túto sezónu neprehrali, a neprehrali sme doma už vyše roka od 8.10.2011(Jasenov 0:2).

Zimná prestávka bude ešte dlhá, a čakanie na prvý jarný zápas bude asi ešte dlhšie, veď kto by sa netešil na MFK Kežmarok...máme im čo vracať, aspoň podľa mňa.

Tak pol sezóny je za nami, a s pohľadu tak malého klubu,  mi bolo nemalou futbalovou cťou po každom zápase zatlieskať našim hráčom, za to čo chceli, a aj veru predviedli na zelenom bojovisku...že chceli aj po zápasoch, kedy naši hlavne domáci fanúšikovia nevedeli pochopiť, že naša liga ma tiež svoju kvalitu a nedá sa nad každým vyhrať 5, či viac gólovým rozdielom..., že predvádzali krásny futbal, ktorým nedali občas ani vychutnať pivo za zábradlím:)...

...nie je koniec, aby som tu ďakoval, nie je koniec sezóny....snáď nie je koniec toho čo SME VŠETCI SPOLOČNE ZAČALI...a tým je naša  malá futbalová „revolúcia“ v malom klube menom FK Družstevník Plavnica :).  

 

Junho YNWA