U9 SL Cup

18.02.2019 16:15

V treťom februárovom víkende si naša najmladšia veková kategória U9 zmerala sily na veľmi kvalitne obsadenom turnaji v blízkej Starej Ľubovni.

Mladý družstevníci boli vylosovaný do veľmi ťažkej skupiny B, kde sa postupne stretli s tímami klubov a akadémií prvoligových a druholigových tímov z východného slovenska a susedného poľska.

V prvom zápase  prehrali hladko 4:0 s neskorším finalistom a veľmi kvalitným súperom UKS Sokoliki Stary Sacz.

Po slavnostom otvorení nasledoval zápas s Partizánom Bardejov. Tu sa chlapci ujali rychlého vedenia, ale v otvorenom zápase vedenie stratili a v celkovo napínavom zápase nakoniec prehrali 2:5.

Zápas s FC Lokomotíva Košice bol tiež pomerne vyrovnaný, ale nakoniec rozhodla zohranosť súpera, ktorý v závere dokázal zápas rozhodnúť a tak naši mladíci prehrali 0:2.

V poslednom zápase skupiny sa vedelo, že aj v prípade bodového zisku sa umiestníme v skupine na poslednom mieste. Chlapci aj napriek tomu podali pekný výkon a zo silným súperom z poľska MUKS Mineralni Krynica-Zdrój držali krok a prehrali tesne 2:0. O výsledku sa rozhodlo až na samom konci.

V zápase o všetko chlacpi narazili na súpera z MFK Stará Ľubovňa.

Výsledok zápasu 3:0 pre súpera bol veľmi trpkým ukončením turnaja, ale chlacpi boli v tomto zápase snaživejší no sklamala ich koncovka.

 

Zúčastením turnaja sme získali obrovske skúsenosti a mnoho futbalových zážitkov.

Zápasy ukázali, že  je na čom pracovať. Zápasové skúsenosti si chlapci overia na ďalšom turnaji, a pevne veríme, že sa im bude dariť o čosi lepšie.