1.Kolo – FK Plavnica vs FK Tatran Zámutov

15.08.2012 22:18

 

1.Kolo – FK Plavnica vs FK Tatran Zámutov

S časovým odstupom(z dôvodu časového preťaženia po svadobného obdobia a dovolenkovej sezóny:)) sme sa dočkali začiatku súťaže, a dočkali sme sa toho čomu nasvedčovala celá predsezónna  príprava.

Zápas mohol pokojne niesť prívlastok  neefektivita vs nováčikovské nadšenie, kým naši HRALI, nováčik hrozil kvalitnými protiútokmi. Od začiatku sa lopta držala na našich kopačkách, a každú chvíľu sme vedeli, nie čakali, ale ako každý správny  fanúšik vedeli že to prísť musí :) , veď to by bola poriadna smola na začiatok súťaže.

Po „pár“ nepremenených šanciach, a stupňujúcej podpore početných  fanúšikov to prišlo...

70´ zápasu a krásna prihrávka na rozbehnutého „Stanleyho alias Remyho“, ktorý svojím zrýchlením atakoval Usaina Bolta :).....zakončenie k žrdi....a výbuch radosti ako u hráčov tak aj u netrpezlivých divákov.

Aj keď väčšine divákov sa páčia výsledky tipu 6:0,6:1 skoro ako na Roland Garros, ja mam skôr radšej tieto výsledky, kedy všetci s napätím čakajú a tesne pred koncom to príde. Takéto zápasy sú pamätnejšie a zoceľujú mužstvo.

Začiatok sezóny nám teda dopadol dobre, treba zdôrazniť že „dobre“ ako by povedal jeden kto si to snáď prečíta: „...nebolo to zle“... :)...,

Ak by som mal povedať kto by bol najlepší v zápase, nevedel by som, všetci hrali fajnovo len šťastie bolo určite niekde v Česku kde ma určite svoj trvalý pobyt.

 

Junho :) YNWA

 

Diskusná téma: 1.Kolo – FK Plavnica vs FK Tatran Zámutov

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok