Futbalový kemp FK Družstevník Plavnica 16. - 20. júl 2018

25.07.2018 23:04

V dňoch 16. - 20.júla sa oraginozoval už druhý ročník Futbalového kempu FK Družstevník Plavnica svojím prvým turnusom. Deti vo vekových kategoriách 2006-2011 sa spoločne celotýždňovo stretávali aby vyplnili svoje prázdninové voľné dni tým najlepším spôsobom- futbalom a zábavou.

Aj  keď jeden z najznámejších futbalových trenérov histórie Bill Shankly povedal :„Futbal nieje záležitost života a smrti. Je oveľa dôležitejší!“, na kempe sa kombinoval futbal s veľkou porcoiu zábavy a súťaženia. Vytvorila sa celotýždňová Liga Majstrov, kde zúčastnené futbalové talenty súťažili o body vo futbalových zručnostiach, taktiež boli hodnotené znalosti futbalovej teórie a v poslednom rade mnoho súťaží.

  

Vyvrcholením kempu bol piatok, kedy sa súťažilo spolu s rodičmi. 

Napínavý boj "kempovej edícii Ligy majstrov" vrcholil do posledných chvíľ a o posledných bodoch sa rozhodovalo až v samom závere, kedy sa napätie "dalo krájať".

Týždeň futbalu a zábavy bol ukončený odovzdavaním víťazných pohárov. Ale to najpodstatnejšie bolo, že kemp splnil svoj účel a deti strávili svoj voľný prázdninový čas pohybom a športom. Zažili veľa pamätných chvíľ a  FK Družstevník Plavnica ich bude očakávať opäť o rok.