Neprehral ani jeden z poltucta podtatranských kolektívov

04.09.2010 12:28
Štrba - Plavnica 3:3 (1:2)
Na ťažkom, rozmočenom teréne sa v 4. minúte presadil Matej, ktorý prehodil domáceho brankára a dostal hostí do vedenia. Už o dve minúty na to však bolo vyrovnané, keď po narážačke s Bednarčíkom rozvlnil sieť Lajčák. V 30. minúte sa pokúsil prekvapiť domáceho brankára Končeka po prudkej strele Solotruk, na skóre sa však nič nemenilo. V 37. minúte sa Lajčák snažil prehodiť brankára Plavnice, no gól nedal. Nepodarilo sa to ani o dve minúty neskôr Bednarčíkovi, ktorý opečiatkoval brvno. Naopak, v 41. minúte sa druhý gól podarilo pridať Plavničanom, keď po čiare potiahol loptu Matej a jeho následnú prihrávku dokonalo zužitkoval Solotruk. V 60. minúte viedli Plavničania už o dva góly, keď po dlhom výkope gólmana Mindžáka sa k lopte dostal Jacko a krásnou krížnou strelou do šibenice rozvlnil sieť domácej brány. Po tomto okamihu však domáci nerezignovali a prepli na vyšší rýchlostný stupeň. V 66. minúte unikol rýchlonohý Bednarčík a po peknom sóle znížil na rozdiel gólu. Štrbania bojovali až do konca a v 88. minúte boli za to odmenení vyrovnávajúcim zásahom. Po centri Lajčáka sa k lopte dostal striedajúci Giacko a zblízka rozhodol o deľbe bodov v kvalitnom derby.
Góly: 6. Lajčák, 66. Bednarčík, 88. Giacko - 4. Matej, 41. Solotruk, 60. Jacko. Pred 100 divákmi rozhodoval Olejník, ŽK: Lajčák, Otčenáš - Matej, R. Pavlišin. ŠTRBA: Konček - Kromka, Otčenáš, Jina, Pamula (72. Grünvalský) - Lajčák, Hurajt, Giblák, M. Levocký - Brezina (64. Sýkora), Bednarčík (81. Giacko). PLAVNICA: Mindžák - Varga, Ján Pavlišin, Jo. Pavlišin, Vandžura - Janič, R. Pavlišin, Solotruk (61. Chovanec), Grajzinger - Matej (81. L. Figura), Jacko.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/5531620/neprehral-ani-jeden-z-poltucta-podtatranskych-kolektivov.html#ixzz0yeLF5dh3