Plavnica zdolala Humenné, priviezla zo Zemplína tri body

30.03.2015 00:00

V dueli 19. kola 3. ligy vyhrali futbalisti Plavnicou v  Strážskom, kde hrá domáce zápasy Humenné, 2:0. 

STRÁŽSKE. Prvá štvrťhodina patrila Future, mala územnú prevahu a aj tri šance. 

Ojedinelé útočné akcie hostí neboli nebezpečné, ale v 17. min. po jednej z nich kopali roh. Zahrával ho šikovne Verešpej, polovysokú  loptu nasmeroval tesne pred bránu a vietor jej pomohol pod horné brvno. Brankár Slávik ju stihol iba pohladiť – 0:1.

Na Plavnicu zapôsobilo vedenie ako voda na mlyn, naopak Futura sa nepochopiteľne stiahla viac na svoju polovicu. Hostia hrali priamočiarejšie, vpredu vyhľadávali rýchleho i technicky dobre vybaveného Makaru. Tento hráč mal štyri výborné šance, ale dvakrát ho odzbrojil brankár Slávik a dvakrát netrafil bránku.

V 49. min. už mohlo byť vyrovnané po peknej akcii domácich. Voroňák efektne pätičkou našiel Ljubarského, tomu však lopta nesadla dobre na kopačku.

Plavnica sa zamerala na obranu. Jednu z mála jej útočných akcií sa chystal zakončiť v 60. min. Dlugoš, Petričko mu loptu vypichol.

Na druhej strane Zubanychovu prudkú strelu pod brvno vyškriabal na roh Beňo a v 85. min. z malého vápna obhadzoval ten istý hráč  brankára, ale neuspel .

V 88. min. domáci stratili loptu, Vresilovič prihral úplne voľnému Dlugošovi a ten zoči–voči Slávikovi nezaváhal – 0:2.

Vydané 30. 3. 2015 o 0:00 Autor: jmer


Čítajte viac: https://lubovna.korzar.sme.sk/c/7724772/plavnica-zdolala-humenne-priviezla-zo-zemplina-tri-body.html#ixzz3WNZ9E96x