Plavničania po prvýkrát v sezóne okúsili horkosť porážky

14.09.2010 00:04
Piatoligové tímy Čirča a Plavnice sa cez víkend predstavili na ihriskách súperov, kde sa im darilo so striedavými úspechmi. Neporazení Plavničania sa predstavili na horúcej pôde v Uzovciach, kde mali v pláne pokračovať v úspešnom ťažení. To sa im však napokon nepodarilo a po prvýkrát v sezóne odišli zo stretnutia naprázdno. Aj keď so svojím súperom odohrali zaujímavý a vyrovnaný zápas, po jeho skončení odchádzali veľmi sklamaní a so zmiešanými pocitmi.

Po prvej prehre v súťaži nebolo príliš do reči ani kormidelníkovi mužstva Ľubomírovi Jackovi, ktorý za jednu z hlavných príčin považoval aj diskutabilné verdikty mužov v čiernom, ktorí ich vyviedli z herného tempa a hernej chuti.

"Do stretnutia sme nastúpili s jasným úmyslom pokračovať v úspešnej šnúre, čo sa nám však, bohužiaľ, nepodarilo. V prvom polčase sme mali jednoznačnú hernú prevahu, z ktorej sme si vytvorili aj tesný náskok. Po zmene strán sa však karta nečakane obrátila aj zásluhou chybných verdiktov rozhodcov, ktorí vniesli do našej hry nervozitu. Aj napriek pretrvávajúcemu tlaku domácich v spolupráci mužov v čiernom sme po vylúčení Vargu bojovali o dosiahnutie priaznivého výsledku, čo sa nám aj darilo. Keď sa zdalo, že oba tímy si body podelia, z nepochopiteľných príčin sa dostali k slovu Uzovčania, ktorí znova aj za pomoci hlavného rozhodcu rozhodli o svojom víťazstve. Táto prehra nás mrzí o to viac, že zápas sme prakticky hrali proti dvanástim hráčom a naša celotýždenná príprava nám nezaslúžene vyšla nazmar. Teraz nám neostáva nič iné, iba sa čo najlepšie pripraviť a herne naladiť na naše najbližšie domáce stretnutie proti Miklušovciam a gólovo znova potešiť našich fanúšikov."

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/5547360/plavnicania-po-prvykrat-v-sezone-okusili-horkost-porazky.html#ixzz0zpKmHkj7